444 3 703

Maskot Çakır Büyük Anadolu Hastaneleri'nde

Samsun'da 18-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatı'nın resmi maskotu Çakır, Büyük Anadolu Hastaneleri'nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi.

Samsun'da yapılacak olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatı’nın resmi maskotu Çakır, Deaflympics 2017 tanıtım etkinlikleri çerçevesinde ve Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında hastanede tedavi gören çocuklara hediyeler dağıtarak moral verdi.
Hastane'nin Meydan ve Çiftlik Şubeleri'nde tedavi gören çocuklara sürpriz yapan Maskot Çakır aileler tarafından da büyük ilgi gördü.

Çakır'ı karşılarında gören çocuklar şaşınlıklarını gizleyemezken, aldıkları hediye karşısında da mutlu oldular.
Anlamlı bir etkinliğe imza atan Olimpiyat yetkililerine ve Büyük Anadolu Hastaneleri'ne teşekkür eden refakatçı aileler, çocuklarının Maskot Çakır ile birlikte moral ve motivasyon bulduklarını söylediler.

Büyük Anadolu Hastaneleri olarak her zaman bu tür programlara imza atarak hasta ve hasta yakınlarının yanında olduklarını hissettirdeklerini belirten Genel Müdür Güner Armutlu, "Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında hastanemizde tedavi gören hastalarımız ve onların yakınlarına moral vermek, motivasyonlarını yüksek tutmak adına değişik programlar düzenliyoruz. Bu anlamda 18-24 Temmuz tarihleri arasında ilimizde yapılacak olan dünyanın en önemli spor organizasyonlarından 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları, Deaflympics 2017’ye, hastanelerimiz olarak önemsediğimizi, desteklediğimizi ve hazır olduğumuzu da bildirmek istiyorum. Şehrimize hem yurt içinden hemde yurt dışından gelecek misafirlerimize, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri olarak en iyi şekilde hizmet vermekten mutluluk duyacağız" dedi.

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 29.12.2023 09:46Yayınlanma Tarihi: 03.07.2017 00:00
Yorum Ekle


KATEGORİLER