444 3 703

Tez-Koop-İş'in tercihi Büyük Anadolu Hastaneleri oldu

Türkiye, Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası'nın (Tez-Koop-İş) Samsun, Giresun, Trabzon, Rize Şubeleri ile Büyük Anadolu Hastaneleri arasında kurumsal sağlık anlaşması imzalandı. Sendika üye ve yakınları hastaneden indirimli olarak yararlanacaklar.
Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri sivil toplum kuruluşları, kamu, kurum ve kuruluşları ile gerçekleştirdiği sağlık protokolü uygulamasını geniş bir yelpazeye yayarak sürdürmeye devam ediyor.
Her kesimden büyük takdir gören sağlık uygulamaları ile hastalarına aile ortamı sunan Büyük Anadolu Hastaneleri sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmak ve sağlanacak olan imkanlardan yararlanmaları için sivil toplum kuruluşları, kamu, kurum ve kuruluşları ile sağlık protokolü imzalamaya devam ediyor.
Bu anlamda Türkiye, Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası (Tez-Koop-İş) Samsun, Giresun, Trabzon, Rize Şubeleri'nin başkan, üyeleri ve yakınları Büyük Anadolu Hastanelerini tercih ederek kurum ve hastane arasında imzalanan kurumsal sağlık anlaşmasının sağlayacağı indirimli imkanlardan faydalanacaklar.


TEZ-KOOP-İŞ'TEN TEŞEKKÜR
Kurumsal sağlık sözleşmesini imzalayan Tez-Koop-İş Şube Başkanı Şaban Topalak imza töreninde yaptığı konuşmada, "Sağlık alanında verdiği hizmetlerle Samsun'da öncü isim olan Büyük Anadolu Hastaneleri ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladık. Yapılan anlaşmayla birlikte sendika üyelerimiz ve birinci derece yakınları Samsun Büyük Anadolu Hastanelerinden sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecektir. Bu imkanı bize sağlayan Büyük Anadolu Hastaneleri yetkililerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." dediler.
 
ÖNCÜ BİR KURULUŞ
Alanında uzman kadrosuyla kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösterdiklerini ifade eden Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen ise, "Kurum anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, üyeleri ile büyük bir aile olan Tez-Koop-İş ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladık. Sendikanın başkan, üye ve yakınları hastanemizin kendilerine tanıdığı hizmetlerden indirimli olarak yararlanacaklar.  
Büyük Anadolu Hastaneleri  olarak her zaman sorumluluklarımızın bilincinde  hareket etmeye çalışıyoruz. Uzmanlaştığımız tüm sağlık hizmetlerinde tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, güvenilir, hasta ve hasta memnuniyeti odaklı ve kaliteli hizmet veren, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren öncü bir kuruluşuz.
Bu düşünceler içinde bizde Tez-Koop-İş gibi büyük bir ailenin hastanemizi tercih etmesinden ötürü mutluluk duyduğumuzu belirtmek ister, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" diye konuştu.

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 29.12.2023 09:46Yayınlanma Tarihi: 19.07.2017 00:00
Yorum Ekle


KATEGORİLER