444 3 703

BÜYÜK ANADOLU HASTANESİ İLE TSO ARASINDA ANLAŞMA İMZALANDI

Büyük Anadolu Hastanesi ile Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası arasında anlaşma imzalandı.

Sağlık Danışmanı Mücahit Eyimaya TSO Başkanı Dursun Dağdelen’i makamında ziyaret etti. TSO Başkanı Dağdelen ve Sağlık Danışmanı Eyimaya, Büyük Anadolu Hastanesi ile TSO arasında yapılacak anlaşma ile ilgili tanıtım ve açıklamalarda bulundu.

Başkan Dursun Dağdelen Samsun’da bulunan Büyük Anadolu Hastanesi ile yapılan anlaşma ile Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve birinci derece üye yakınlarının hastane hizmetlerinden yüzde 25 oranında indirimden yararlanabileceğini belirtti. Başkan Dağdelen, “Büyük Anadolu Hastanesi’yle yaptığımız anlaşma kapsamında Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası’na mensup 1000 üyemiz hastane hizmetlerinden yüzde 25 oranında indirimden yararlanabilecekler” şeklinde konuştu.

Yapılan anlaşmanın detaylarından bahseden Dağdelen, “Bana göre anlaşmanın en hoş bölümü üyelerimizin birinci dereceden yakınlarının da bu indirimden yararlanabilecek olmasıdır. Hastane aynı zamanda engelli ve yaşlı olan hastalara servis hizmetini de ücretsiz olarak üstlenecektir. Bu anlamda yaşlı ve engelli hastalar hastane görevlileri tarafından evinden alınıp tedavilerinin ardından evlerine bırakılacaktır” ifadelerine yer verdi.

Her anlamda TSO üyelerine yardımcı olmaya çalıştıklarına değinen Başkan Dağdelen, “Yaptığımız bu anlaşma TSO üyelerimizi ilgilendirmektedir. Dolayısıyla üyelerimize yardımcı olmak için bu anlaşmayı imzalıyorum” ifadelerini kullandı.


Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 23.10.2017 00:00Yayınlanma Tarihi: 23.10.2017 00:00
Yorum Ekle


KATEGORİLER