444 3 703

ÖNEMLİ DUYURU


HASTA ZİYARETLERİ HAKKINDA


Sağlık Bakanlığının 13.03.2020 tarihinde yayınlamış olduğu ‘’HASTA ZİYARETLERİ’’ ile ilgili yazıya istinaden kurumumuzda bazı tedbirler alınması planlanmıştır.
Bu tedbirler kapsamında

1- Yoğun bakım ünitelerimizde MART ve NİSAN aylarında hasta ziyaretleri durdurulmuştur.
2- Yenidoğan yoğun bakım ünitemizde bebeklerimizin sağlığı için ziyaretçi kabulü MART ve NİSAN aylarında sadece anne tarafından gerçekleştirilecek şekilde düzenlenmiş ve ziyaret günde bir defa saat 12:00 da olacaktır. İçeriye girecek olan annelerin kişisel koruyucu ekipman kullanarak içeriye girmeleri önemle rica olunur.
3- Hastanemizde Mart-Nisan ayı boyunca mesai saatleri içerisin de Hasta ziyaretlerinin yapılmaması yönünde karar verilmiştir.Mesai saatleri dışında saat 18:00-20:00 saatleri arasında siz hasta ve hasta yakınlarımızın belirleyeceği hastanın ve refakatçisinin ihtiyaçlarını karşılamak için tek kişinin ziyaret etmesi ve bir sonraki günlerde de yine ihtiyaç halinde de ziyareti bu kişinin gerçekleştirmesi önemle rica olunur.

İLAÇ RAPORLARI HAKKINDA

Sağlık bakanlığının kararı ile ilaç raporu bitmek üzere olan hastaların ilaç raporları otomatik olarak haziran ayına kadar uzatılmıştır.

Hastalar ve hasta yakınları hastanelere uğramadan ilaçlarını eczaneden temin edebilirler

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 24.04.2024 20:14Yayınlanma Tarihi: 19.11.2019 00:00
Yorum Ekle


KATEGORİLER