444 3 703

Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler

Enfeksiyon Kontrol Komitemizin aldığı kararlar çerçevesinde; koronavirüs (COVID-19) nedeniyle hastanelerimizde, enfeksiyona karşı gerekli tüm tedbirleri almış durumdayız.

  • Görevli arkadaşlarımız hastanemize yeni giriş yapan kişilerin ilk etapta ateş ölçümü, el dezenfeksiyon işlemi ve anemnez (hasta öyküsü) alınacaktır.
  • Polikliniklerimize gelecek olan hastalarımız için tüm önlemler alındı. Hastanelerimiz ayaktan poliklinik hizmetlerinde siz değerli misafirlerimizin sağlığı ön planda tutularak ard arda iki hasta muayenesi arasında 5 dakika ara verilerek hem iki hastamızın birbiri ile temasını engellemekte hem de poliklinik dezenfeksiyonu sağlanarak yeni girecek hastanın güvenle polikliniğe girmesi sağlanmaktadır.
  • Muayene öncesi bekleme alanlarında rahatlıkla oturabilir, sıranın size gelmesini bekleyebilirsiniz. Bu alanlarla birlikte hastanelerimizin her alanın yüzeysel temizlik ve dezenfeksiyonları sıklıkla arttırılmış ve maksimum düzeye çıkarılmıştır.
  • Poliklinikler ve diğer alanlarda (Laboratuvar, röntgen, MR, BT, hasta hakları, kan alma) ve bunun gibi bölümlerde ardarda iki hastanın işlemleri arasında 5 dakika ara verilerek hem iki hastamızın birbiri ile temasını engellemekte hem de poliklinik dezenfeksiyonu sağlanarak yeni girecek hastanın güvenle polikliniğe girmesi sağlanmaktadır.
  • Hastanelerimizde ortak kullanım alanları olan koridorlar, bekleme alanları, asansörler ve tuvaletler gibi tüm noktaların insan sağlığına uygun, maksimum güvenlikli ürünlerle temizliği ve kontrolleri artırılmıştır.

 

Sağlıkta Güvenle sloganıyla 23. yıldır siz ve sevdiklerinizin sağlığı için varız. Her zaman olduğu gibi bugünde hastanelerimizde güvenle tedavinizi olabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 24.04.2024 20:12Yayınlanma Tarihi: 18.03.2020 00:00
Yorum Ekle


KATEGORİLER