444 3 703

Wonder Bölgesel Zayıflama ve Vücut Şekillendirme Cihazı

 

Wonder bölgesel zayıflama cihazı yaÄŸ yakımı ve aynı zamanda kas artışı için kaslara elektrik sinyalleri göndererek kasılmalarını saÄŸlar ve kas kütlesinin artmasına yardımcı olur. Bölgesel yaÄŸlar ve kilo fazlalığı ile yaÅŸam kalitesinin düÅŸmesi üzerine tasarlanmış olan cihaz; basen, göbek, kalça ve karın bölgelerindeki yaÄŸ kütlelerinin yok olmasında yardımcı etkiyi sunar. Ameliyatsız vücut ÅŸekillendirmek isteyenler için ideal olan cihaz, elektromanyetik kas stimülasyonu ile çalışır.

Wonder Bölgesel Zayıflama ve Vücut Åžekillendirme Cihazı Nasıl Çalışır?

Kaslara 25 dakika boyunca elektromanyetik sinyaller gönderen cihaz, bu iÅŸlemle 52.000 kasın kasılmasını saÄŸlar. Cihazdaki motor sinirlere elektromanyetik ve elektriksel sinyaller gönderen donanım sayesinde kasların kasılma miktarı artar. Böylelikle bilindik egzersizlere göre daha fazla kas lifinin çalışması desteklenir. Cihazla iÅŸlem yapılan bölgede birkaç seans için yaÄŸlar yok olur ve kas oluÅŸumu baÅŸlar. Bu etkilerin tamamı da 2 ile 4 hafta gibi bir sürede gözle görülmeye baÅŸlar. Ancak bu etkinin elde edilmesi için uygulamayı yaptıran kiÅŸinin beslenmesine dikkat etmesi ve yürüyüÅŸ yapmaya özen göstermesi önemlidir.

Wonder Bölgesel Zayıflama ve Vücut Åžekillendirme Cihazı Etki Gösterir?

Wonder bölgesel zayıflama cihazı kullanıcı yorumları cihazın yaÄŸ yakmada ve kasların çalışmasını saÄŸlamadan etkin bir performans sunduÄŸu yönünde. Cihazın diÄŸer etkileri ise ÅŸöyle:

  • ÇeÅŸitli nedenlerle oluÅŸan kas hasarının onarılmasını saÄŸlar
  • Daha yaÄŸsız bir karın ve kas oranı artmış bacaklar saÄŸlar
  • Kas geliÅŸtirir ve yaÄŸları yakar
  • Kollarda ve bacaklarda sıkılaÅŸma saÄŸlar
  • Pelvik tabanını güçlendirir
  • Selülit ve çatlakların giderilmesini saÄŸlar
  • Vücut kas görünümünü belirginleÅŸtirir
  • Vücuttaki yaÄŸları yok eder ve kiloyu azaltır

Wonder Bölgesel Zayıflama ve Vücut Åžekillendirme Cihazı Hangi Bölgelerde Kullanılır?

Cihaz, yaÄŸlanmanın olduÄŸu her bölgede kullanılır. Cihazın donanımında bulunan elektromanyetik ve nöro kas stimülasyonu, kasların kasılması için elektro manyetik sinyaller gönderir. Böylelikle iÅŸlem yapılan bölgede zamanla kas oluÅŸumu gözlemlenir. Cihaz özellikle büyük kasların olduÄŸu kalça bölgesinde etkili bir performans sergiler. Böylelikle ameliyatsız kalça kaldırmak isteyenler tarafından tercih edilir.

Wonder Bölgesel Zayıflama ve Vücut Åžekillendirme Cihazının SaÄŸladığı Avantajlar

Wonder bölgesel zayıflama sistemi ile uygulanan 2 haftalık 25 dakikalık seanslar ile kas kütlesinde %18’lik artış olur. Böylelikle vücut daha sıkı ve fit bir görünüme kavuÅŸur. Bunun yanında uygulama yapılan bölgede yaÄŸ miktarı azalıp kas miktarı arttığından estetik bir görünüm ortaya çıkar. Ayrıca kaslar yeniden inÅŸa edildiÄŸi için kaslardaki lif sayısı da artar ve daha kaliteli bir kas yapısı oluÅŸur. Kasların direnç kazanmasını da saÄŸlayan iÅŸlem sayesinde kaslardaki kardiyovasküler iyileÅŸme oranı da artar. Kas oranının artması ile kiÅŸideki duruÅŸ bozuklukları da yok olur.

Wonder Bölgesel Zayıflama Cihazı Fiyatı

Wonder bölgesel zayıflama cihazı fiyatı iÅŸlem yapılacak bölge ve bu bölgenin büyüklüÄŸü doÄŸrultusunda farklılık gösterir. Bu nedenle iÅŸlem öncesinde hangi bölgeler için iÅŸlem yapılacağı net olarak belirlenmelidir.

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 24.01.2024 12:32Yayınlanma Tarihi: 19.08.2022 00:00
Yorum Ekle


KATEGORÄ°LER