444 3 703

Ameliyatsız Yüz Germe (İple Yüz Germe) Nedir?

Bilgi Talep Formu

 

Çevresel faktörler ve yaşın ilerlemesi ile birlikte ciltte sarkmalar meydana gelir. Bu durum hem erkek hem de kadınlar için rahatsız edici olabilir. Ancak gelişmiş teknoloji sayesinde ameliyatsız yüz germe ile hem genç hem de ışıltılı bir cilde sahip olmak mümkündür. 30 dakika gibi bir sürede lokal anestezi ile uygulanan bu işlemle yüz ve boyun bölgesinde istenilen sonuçlar elde edilir.

Ameliyatsız Yüz Germe Nedir?

Ameliyatsız ip askı olarak da bilinen bu işlem belirli nedenler yüz ve boyun bölgesinde oluşabilecek sarkmaların önüne geçmek ya da oluşan sarkmaları tedavi etmek adına uygulanan bir işlemdir. İşlemde kullanılan ipler kalıcı ve eriyebilir formlarda üretilir. İplerin üzerinde bulunan dişli sistem sayesinde dokulara rahatlıkla tutunur. Bu ipler cilt altına yerleştirilir ve hem yüz hem de boyun bölgesindeki sarkmaları tedavi etmeyi sağlar. Kalıcı ip işlemi uygulandıysa işlemin etkileri uzun sürer. Eriyebilir formda olan iplerle işlem uygulandıysa bu işlemin etkisi 6 ay ile 2 yıl kadardır. Hastanın sonucu hemen görebileceği bu işlem çok kısa sürdüğünde hasta işlemden sonra rutin hayatına anında dönebilir.

Ameliyatsız Yüz Germe Hangi Bölgelere Uygulanır?

Cilt germe işlemi olan ameliyatsız iple yüz germe aşağıdaki bölgelere uygulanır:

  • Ağız kenarında oluşan derin katlantılar
  • Boyundaki yelelenme adı verilen görünüm
  • Kalçaları yukarı kaldırma
  • Kol ve bacak içi sarkmalarını toparlama
  • Meme sarkmalarını düzeltme
  • Yanaklardaki ve çene kenarındaki sarkmalar

Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Yapılır?

Yüzü gençleştirme yöntemleri arasında öne çıkan ve vücut için de uygulanabilen bu işlem lokal anestezi ile ince iğnelerle cilde boylu boyunca yerleştirilen iplerin yukarı çekilmesi ile uygulanır.

Ameliyatsız Yüz Germe Avantajları Nelerdir?

Yüz gençleştirme işlemleri arasında dikkat çeken bu uygulama, doğal görüntüden uzaklaşmadan sonuç almak isteyenler için son derece avantajlıdır. Bunun yanında ip askı yüz germe yaptıranlar yorumları bu uygulamanın minimum düzeyde acı verdiği yönünde. Bu bakımdan acı eşiği yüksek kişilerce de tercih edilebilir. İşlemin ardından etki anında görülür ve işlem yaptıran kişi rutin hayatına kısa sürede dönebilir. Bu uygulama ayrıca düzeltilebilir bir işlemdir.

Ameliyatsız Yüz Germe Ne Kadar Sürer?

Yüze ip askı yaptıranlar için işlem yerleştirilen ip sayısına göre farklılık gösterir ancak ortalama süre 30 dakika ile 1 saattir.

Yüze İp Askı Ne Zaman Etkisini Gösterir?

“Yüze ip askı ne zaman etkisini gösterir?” sorusu işlem etkisi kişinin metabolizmasına göre değişir şeklinde yanıtlanabilir.

Ameliyatsız Yüz Germe Kimler İçin Uygundur?

Yüz germe ameliyatsız işlem 30 ile 65 yaş arası kadın ve erkekler tarafında tercih edilebilir. Peki dolgu mu ip askı mı? Cilt sıkılığında sorun başlamışsa bu işlemle dolguya göre daha uzun süren etkide sonuçlar elde edilebilir. Ancak işlemin uygulanması için ciltteki sarkmaların çok ilerlememiş olması önemlidir.

Ameliyatsız Yüz Germe Etkisi Ne Kadar Sürmektedir?

Ameliyatsız yüz germe öncesi sonrası etki de kişinin metabolizma hızı ile ilgilidir ve bu hız her birey özelinde farklılık gösterir.

Ameliyatsız Yüz Germe Acı Verir mi?

Yüz gerdirme ameliyatsız işlemde lokal anestezi olduğundan ağrı ve sızı hissi minimize edilir.

Ameliyatsız Yüz Germe Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ameliyatsız yüz germe yaptıranlar işlemde sonra bölgede kızarıklık, kabarma ve kaşıntı görebilir. Ancak bu belirtiler birkaç gün içinde kendi kendine geçer. Tedaviden birkaç hafta sonraki süreçte de kişinin yüz masajı, diş tedavisi ve spordan uzak durması gerekir. Yine aynı süreçte herhangi bir komplikasyon yaşanmaması adına kişinin sırtüstü yatmaya özen göstermesi önemlidir.

Ameliyatsız Yüz Germe Kimler İçin Önerilmez?

Yüz gerdirme ameliyatsız işlem diyabet, kanser, ağır otoimmün hastalık, pıhtılaşma bozukluğu yaşayan kişiler ve hamileler için önerilmez. Bunun yanında biyolojik malzemelere karşı hassasiyeti olan kişilerin de uygulamadan uzak durması önemlidir.

Ameliyatsız Yüz Germe Fiyatları

Ameliyatsız yüz germe fiyatları merak edilen konular arasındadır. Ameliyatsız yüz gerdirme fiyatları işlem yapılacak bölgeye, bölgenin boyutuna ve uygulanacak ip sayısına bağlı olarak farklılık gösterir. Yüze ip askı fiyatları hakkında detaylı bilgiyi işlem öncesinde alabilirsiniz.

 

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 14.02.2024 10:24Yayınlanma Tarihi: 08.09.2022 00:00
Yorum Ekle


KATEGORİLER
Bilgi Talep Formu

Bilgi almak için formu doldurun!