444 3 703

Popüler Uygulamalardan Biri: Lazerle Genital Bölge Beyazlatma

1 Yorum Bilgi Talep Formu

 

Hormonal değişim, doğum, kilo alıp verme, yanlış iç çamaşırı seçimi ve yaşanan çeşitli enfeksiyonlar nedeniyle genital bölgede kararmalar oluşabilir. Bu kararmalar nedeniyle kişinin estetik bütünlüğü bozulduğundan genital bölge kararmaları pek çok kadında estetik kaygılara neden olabilir. Ancak teknolojide yaşanan gelişmeler neticesinde genital bölge kararmaları karşısında olumlu gelişmeler yaşanabilir ve genital bölge beyazlatma işlemleri uygulanabilir.

Lazerle Genital Bölge Beyazlatma Nedir?

Genital beyazlatma; bikini bölgesi ve çevresindeki cilt dokusunu açmak adına uygulanan tedavilerdir. Ancak vajinanın iç bölgesi bu uygulamanın dışındadır. Genital bölgeyi beyazlatmak adına çeşitli kimyasal içerikli kremlerin kullanımı cildin üst katmanının soyulmasını sağlayarak geçici renk açma işlemi uygular ancak çoğu krem genital bölgedeki cilde zarar verebilir. Genital bölgeyi beyazlatmada kullanılan güvenilir yöntemlerden biri FOTONA SMOOTH ile uygulanan işlemdir.

Lazerle Genital Bölge Beyazlatma Neden Yapılır?

Hamilelik, genital bölgenin havasız kalması, enfeksiyonlar, hormonal nedenler, yaş, kilo alıp verme, yanlış iç çamaşırı seçimi, genetik faktörler nedeniyle genital bölgede renk koyulaşması yaşanabilir. Bu koyulaşmadan kaynaklı kişide cinsel temastan kaçınma durumu yaşanabilir. Bu nedenlerden ötürü genital bölge beyazlatma işlemi uygulanır. Lazer yöntemiyle genital bölge renk açma işlemi hastalarda memnuniyet yaratan güvenilir sonuçlar elde edilmesini sağlar. Bunun yanında piyasada bulunan vajina beyazlatma kremi içerikleri geçici çözümler yarattığından ve maliyetli olduğundan tercih edilmez.

Lazerle Genital Bölge Beyazlatma Kimlere Uygulanır?

Kadınların büyük bir kısmı çeşitli rahatsızlıklar ve doğum nedeniyle hormon değişiklikleri yaşar. Bu nedenle lazerle genital bölge renk açma işlemi polikistik over sendromu, hormonal değişimler yaşayan kişilerden epilasyon uygulama sonrası genital bölgede renk değişimi yaşayanlara uygulanabilir.

Lazerle Genital Bölge Beyazlatma Nasıl Yapılır?

FOTONA SMOOTH lazer ile ameliyatsız gerçekleştirilen genital bölge beyazlatma işlemiyle cildin derin katmalarına kadar etki eden kalıcı bir beyazlama mümkündür. İşlem, bölgedeki kararma derecesi ve cilt yapısına bağlı olarak değişen seans sayısını kapsar. İşlemin ortalama uygulanma süresi 15 dakikadır. İşlemin uygulanması için anestezi gerekmez. Ancak ağrı eşiği düşük olan hastalara sedasyon anestezi ya da lokal anestezik krem uygulanabilir. Pratik bir şekilde uygulanan bu işlemle genital bölgede koyulaşmaya neden olan melanin pigmenti hücrelerinin yok edilmesine yönelik bir prosedür uygulanır. Bu uygulama ile genital bölgedeki cildin dokularının da canlanması sağlanır. Genital bölge beyazlatma yorumlar ve değerlendirmeler de bu yöndedir.

Lazerle Genital Bölge Beyazlatma Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır?

FOTONA SMOOTH lazerle genital bölge beyazlatma uygulaması güvenli, kolay ve etkilidir. Kişi işlemin ardından rutin yaşamına devam edebilir. Uygulamanın sonrasında iyileşme sürecinde uygulanması gereken belirli prosedürler bulunur. Bunlar:

  • Uygulamanın ardından doktor tarafından iyileşme sürecinde kullanılması için verilen krem / kremler kullanılmalıdır.
  • İşlem sonrası süreçte bölgedeki hijyene önem verilmeli, bölge kuru tutulmalı, pamuklu iç çamaşırı tercih edilmeli, sık kilo alıp vermekten kaçınılmalıdır.
  • Lazerle genital bölge beyazlatma sonrası ilk hafta bölgede ödem, su toplama, geçici kararma ve kızarıklık oluşabilir. Bu etkilerin tümü iyileşme sürecinin bit parçasıdır.
  • İşlemden 1 hafta sonra cilt kendi kendine soyulur, dökülür ve alttan açık renkli, parlak bir cilt çıkar.
  • Genital bölgenin son hali 1.ay kontrolünün ardından görülür.
  • Genital bölge beyazlatma lazer yaptıranlar işlem sonrasında ilk rahat ve bol kıyafetler giyinilmeli, bacak bacak üstüne atma, uzun süre sert bir yüzeyde oturma gibi faaliyetlerden kaçınılmalıdır.
  • Bölgedeki dokunun iyileşme 1.haftanın sonunda tamamlanır. Bölgede ağrı, su toplaması ve şişme yoksa bu dönemin bitiminde cinsel yaşama dönülebilir.

Lazerle Genital Bölge Beyazlatma Zararlı mıdır?

Lazer teknolojisi uzun yıllar kullanılan ve güvenirliliği kanıtlanmış uygulamalardan biridir. Lazer ışığının cilde teması birkaç milimetreyi geçmez. Bu nedenle de lazerle genital bölge beyazlatma tedavisi sonrası ciltte herhangi bir hasar oluşmaz.

Lazerle Genital Bölge Beyazlatma Fiyatları Nasıldır?

Lazerle genital bölge beyazlatma fiyatları uygulamayı gerçekleştirecek doktora, merkeze ve işlemin kapsamına göre farklılık gösterir.

Bilgi talep formunu doldurarak Büyük Anadolu Hastaneleri tarafından uygulanan lazerle genital bölge beyazlatma fiyat aralığı ile ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Genital bölge kararması konusunda uygulanan yöntemlerden biri olan FOTONA SMOOTH ile olumlu sonuçlar alınır. Vulva kararması olarak da adlandırılan genital bölge kararma işleminde lazer uygulama yalnızca hastaya özel planlanır. Bu teknoloji ile işlem her mevsim uygulanabilir.

Genital beyazlatıcı krem gibi ürünler geçici bir beyazlama sunar. Bu nedenle en iyi genital bölge beyazlatıcı krem olarak satışa sunulan ürünler yerine teknolojik bir yenilik olan FOTONA SMOOTH tercih edilmelidir.

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 29.12.2023 14:50Yayınlanma Tarihi: 27.02.2023 00:00
1 Yorum

24 Mart 2024 tarihinde
Betül özker

Genital beyazlatma işlemi yaptırmak istiyorum seans ücreti nedir

Büyük Anadolu Hastaneleri
26 Mart 2024 tarihinde

Merhaba. Gerekli bilgilendirme için sizi en kısa sürede arayacağız. Sağlıklı günler dileriz.

Yorum Ekle


KATEGORİLER
Bilgi Talep Formu

Bilgi almak için formu doldurun!