444 3 703

Hospitalpark'tan Darıcalı Öğrencilere Seminer

Hospital Park Group Darıca, Darıca Faik Şahenk İlkokulu’nda öğrencilere yönelik “Çağın Hastalığı Teknoloji Bağımlılığı” ve “Obezite İle Mücadele Ediyoruz” konulu seminer verdi.

Hospital Park Group Darıca, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın önderliğinde, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı”  ve “Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği” ile birlikte Darıca Faik Şahenk İlkokulunda Okul Müdürü Mustafa Sağdıç’ın ev sahipliğinde bir dizi seminer verdi. Özlem Zehra Ulusoy tarafından “Çağın Hastalığı Teknoloji Bağımlılığı” ve Uzman Diyetisyen Aylin Özgür tarafından “Obezite İle Mücadele Ediyoruz” konularının işlendiği dizi seminerlere veliler, Dernek Üyeleri ve Mülki ve İdari Amirler tarafından ilgi oldukça yoğundu.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban teşekkür çiçeklerini Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ile birlikte Özlem Zehra Ulusoy’a ve Aylin Özgür’e takdim etti. Hospital Park Group Darıca, yetkilileri yaptığı açıklama da, “Bu dizi seminerlerin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Darıca Kaymakamımız Ömer Karaman’a ve diğer proje ortaklarımıza bizler de teşekkürü bir borç biliyoruz.” 

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 29.12.2023 09:13Yayınlanma Tarihi: 12.01.2017 00:00
Yorum Ekle


KATEGORİLER