444 3 703

Büyük Anadolu Hastaneleri’nden Esenyurt’ta ‘Tip 2 Diyabet’ Semineri

 

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri tarafından sosyal sorumluluk çerçevesinde bilgilendirme amacıyla düzenlenen 'SaÄŸlık Konferansları'nın bir yenisi Ä°stanbul’un Esenyurt ilçesinde Arhanlılar Kültür ve YardımlaÅŸma DerneÄŸi’nde gerçekleÅŸti.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Çiftlik Hastanesi Hekimlerimizden Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Muzaffer Al’ın katılımıyla ‘Tip 2 Diyabet (Åžeker Hastalığı) ve Metabolik Cerrahi (Åžeker Hastalığının Cerrahi Tedavisi’ konulu seminer Ardahanlılar DerneÄŸi üyelerinin yoÄŸun katılımıyla gerçekleÅŸtirildi.

Soru cevap eÅŸliÄŸinde devam eden seminerde Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Muzaffer Al, katılımcıların sıkıntılarına çözüm üretti. Åžeker Hastalığı olanların merak ettikleri soruları cevapladı.
Programın sonunda Dernek yönetimi tarafından Büyük Anadolu Grup Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Op.Dr. Yakup Yönten adına Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal Ä°liÅŸkiler ve Ä°ÅŸ GeliÅŸtirme Müdürü Fatih Esen’e ve sunum gerçekleÅŸtiren Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Muzaffer Al’a plaket takdim edildi.

Büyük Anadolu Hastanesi ve Hospitalpark Darıca Hastanesi olarak olarak Esenyurt halkına ve Ardahanlılar Dernek BaÅŸkanı Efrail Çiftçi ve eÅŸine, ve seminerde emeÄŸi geçen herkese destekleri ve katılımları için teÅŸekkür ederiz.

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 27.09.2024 14:50Yayınlanma Tarihi: 11.03.2018 00:00
Yorum Ekle


KATEGORÄ°LER