444 3 703

Büyük Anadolu Hastaneleri’nde Dünya Hasta Hakları Günü kutlandı

26 Ekim Hasta Hakları Günü, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Samsun Büyük Anadolu  Hastaneleri’nde hastaneye gelen hasta ve yakınlarına çiçek dağıtan görevliler hasta hakları hakkında bilgilendirici broşürler dağıttılar.

Detaylı bilgi almak isteyenleri ise bu alanda eğitimini almış görevlilerin olduğu hastanenin Hasta Hakları Birimi'ne yönlendiren görevlilere hasta ve hasta yakınları gösterdikleri sıcak ilgi, alaka ve destekleri için teşekkür ettiler.

Hastaları hem ziyaret edip hem de hasta hakları konusunda bilgiler vererek 'acil şifalar' dileyen Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Elif Candan ve Meydan Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Çiğdem Karagündüz, ‘’Hasta ile sağlık çalışanları arasında bireysel ve toplumsal düzeyde ortaya çıkan sorunların çözümü, sağlık çalışanlarının hastaya ve hastanın sağlık çalışanlarına karşı görev ve sorumlulukları bilmesi, daha iyi sağlık ortamı için hasta ve sağlık çalışanlarının birlikte sahip çıkması gereken haklardır. Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri olarak hastanemizde tedavi gören hastalarımızın ve tüm hastaların 'Hasta Hakları Günü'nü kutlarız" dedi.


Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 26.10.2018 00:00Yayınlanma Tarihi: 26.10.2018 00:00
Yorum Ekle


KATEGORİLER