444 3 703

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Gazetecilerin Gününü Kutladı

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Samsun'da görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarını ve temsilcilerini ziyaret etti.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Sedat Öksüzoğlu'nu, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır'ı, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'yı, İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, Anadolu Ajansı Samsun Bölge Müdürü İsa Sansar, Demirören Haber Ajansı Samsun Bölge Şefi Yaprak Koçer, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara'yı, Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yener Cabbar'ı, Samsun Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'u, Gerçek Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hayati Kaynar'ı, Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ı ve çalışanlarını ziyaret ederek, günlerini kutladı, çalışmalarında başarılar diledi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Sohbet ortamında geçen ziyaretlerde kendilerine gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür eden Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, "Görevlerini büyük bir sorumluluk ve bilinçle yerine getiren değerli basın mensuplarımız ülkemizin demokratikleşme sürecinde, haber alma ve ifade özgürlüğünde, halkımızın doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasında önemli rol oynamaktadırlar. Basın mensuplarımızın yorum ve görüşleri idareciler olarak bizlerin çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır.
Bu anlamda uzun süre masa başında oturan, saatlerce ayakta kalan ve kamera gibi ağır yük taşıyan, zaman ve mesai kavramı gözetmeksizin her türlü zor koşulda çalışmalarını sürdüren basın mensuplarımızın bizlerde Büyük Anadolu Hastaneleri olarak her zaman yanında olduğu belirtmek isterim. İlgili kurumlarla yaptığımız kurumsal sağlık anlaşmaları ile birlikte basın mensuplarımıza hizmet vermekten büyük mutluluk duymaktayız." diyerek sözlerine son verdi.


Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 10.01.2019 00:00Yayınlanma Tarihi: 10.01.2019 00:00
Yorum Ekle


KATEGORİLER