444 3 703

Mide Küçültme Ameliyatı ile İdeal Kilosuna İndi

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan KınaÅŸ tarafından Mide Küçültme Ameliyatı olan Özge Aydın, 6 ayda 36 kilo vererek 94 kilodan 58 kiloya düÅŸerek ideal kilosuna indi.

Obezitenin tedavi edilebilir bir hastalık olduÄŸunu dile getiren Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan KınaÅŸ, "Obezite tedavisinde uyguladığımız Mide küçültme operasyonu çok sayıda hastamıza ÅŸifa olmuÅŸtur. Kimi kilosundan psikolojik olarak etkilendiÄŸinden, kimi hastalarımız ise kilo ile birlikte oluÅŸan saÄŸlık sorunlarından dolayı tedavi olmak istiyor. Bu hastalarımızdan bir tanesi de Ä°stanbul'dan bize baÅŸvuran Özge Aydın.

3 GÜNDE TABURCU OLDU

Özge hanım 1 buçuk yıl önce 94 kilo ile kliniÄŸimize baÅŸvurdu. Mide küçültme ameliyatı uyguladık kendisine ve 3 gün sonra taburcu ettik ve memleketine gönderdik. Hastamız buradaki yatış sürecinde gayet keyifli dakikalar geçirdi. Sonrasında ise saÄŸlıklı kilo vermenin mutluluÄŸunu yaÅŸadı.

Akabinde hastamız ideal kilosuna 6 ayda geldi, bir yıldır da ideal kilosunda saÄŸlıklı bir ÅŸekilde sürdürüyor. Ameliyat sonrası takip programımıza uydu, zaten sürekli olarak hastalarımızla iletiÅŸim halindeyiz. 7 -24 bizlere ulaÅŸabiliyorlar. Hastamıza saÄŸlıklı uzun ömürler diliyoruz." diye konuÅŸtu.  

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 30.09.2024 13:43Yayınlanma Tarihi: 16.12.2020 00:00
Yorum Ekle


KATEGORÄ°LER