444 3 703

Dünyada Popülaritesi Giderek Artan Uygulama: Burun Estetiği Fiyatları

Bilgi Talep Formu

 

Değişen güzellik algısı ve estetik dünyasının gelişmesi nedeniyle Türkiye ve tüm dünyada burun kusursuzluğu artık estetik müdahalelerle garanti altına alınıyor. Özellikle de Leonardo da Vinci'nin "Vitruvian Man" eskizinde bulunan altın oran, günümüz estetik uygulamalarının şekillenmesini sağlıyor. Popüler bir uygulama olan burun ameliyatı rinoplasti olarak da adlandırılıyor. Yüzüne estetik detay kazandırmak isteyenlerin tercihi olan rinoplasti ameliyatı, çeşitli yöntemlerle uygulanıyor. Peki burun estetiği fiyatları nedir? İşte merak edilenler ve bilinmesi gerekenler:

Burun Estetiği (Rinoplasti) Yöntemleri Nelerdir?

Rinoplasti bir diğer adıyla burun estetiği çeşitli yöntemlerle uygulanıyor. Hangi yöntemin kullanılacağına doktor hasta özelinde karar veriyor. İşte burun estetiği çeşitleri:

  • Açık rinoplasti: Bu yöntemde uygulama burun delikleri arasının alt kısmından kesi açılması ile uygulanıyor. Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan bu yöntemle doktor kıkırdak, kas ve kemikleri görerek işlem uyguluyor. Bu işlemden sonra hastanın 1-1,5 ay kadar gözlük kullanımından kaçınması gerekiyor.
  • Kapalı rinoplasti: Kapalı burun estetiği, burnun iç kısımlarına kesi atılarak uygulanıyor. Burunun uç kısmı açılmadan uygulama yapıldığından iyileşme süresi daha hızlı bir şekilde gerçekleşiyor.
  • Lazer burun estetiği: Burundaki etleri küçültmek adına uygulanıyor.
  • Piezo burun estetiği: Piezo burun estetiği bir ameliyat yöntemi değil. Ultrasonik kemik kesici cihazla işlem yapılıyor.
  • Profiloplasti: Kişinin alın, burun ve çene simetrisi dikkate alınarak uygulanıyor.
  • Tip plasti: Yalnızca burun ucundan itibaren 1 cm’lik bölgeye işlem yapılması.

 

Burun Estetiği Kaç Yaşında Yapılır?

“Burun estetiği kaç yaşında yapılır?” sorusu merak edilen konuların başında geliyor. Burun estetiği olanlar genellikle kadınlarda gelişim hızına göre 17 yaşlarından ve erkeklerde de 18 yaşlarından itibaren yapılabiliyor. Rinoplasti öncesi dikkat edilmesi gerekenler ve burun estetiği hakkında detaylı bilgi alınması gerekiyor.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Fiyatı Nedir?

Revizyon burun estetiği fiyatları ilk kez yapılacak burun estetiğinden farklı. Revizyon işlemin fiyat bilgisi detaylı bir muayene sonucunda alınması öneriliyor. Piezo burun estetiği fiyatları da farklılık gösteriyor. Kemerli burun estetiği fiyatları da müdahalede edilecek kemik yapısı incelenerek bildiriliyor. Açık ve kapalı burun estetiği fiyatları ise yapılacak işleme, işlemin boyutuna, kişinin burun ve kemik yapısı ile doktorun uzmanlığına göre farklılık gösteriyor.

Bilgi talep formunu doldurarak Büyük Anadolu Hastaneleri tarafından uygulanan burun estetiği ile ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 08.02.2023 00:00Yayınlanma Tarihi: 08.02.2023 00:00
Yorum Ekle


KATEGORİLER
Bilgi Talep Formu

Bilgi almak için formu doldurun!