444 3 703

Fotona Smooth Teknolojisi ile Jinekolojik İşlemler

Bilgi Talep Formu

 

Büyük Anadolu Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Abdullah Kurhan, FOTONA Smooth Teknolojisi'nin kadınlarda yaşa ve doğuma bağlı olarak görülen Jinekolojik hastalıkların tedavisinde anestezi kullanımına ihtiyaç duyulmadan kullanıldığına dikkat çekti. FOTONA Smooth teknolojisi ile vajinada kuruluk, vajina daraltma, idrar kaçırma, doğum sonrası çatlak gibi birçok tedavi gerçekleştirilir hem de anesteziye gerek kalmadan.

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Abdullah Kurhan, FOTONA Smooth Teknolojisi ile jinekolojik işlemlerden söz ederek bilgilendirdi.

Op.Dr.Abdullah Kurhan, "Kadın hastalıkları ve doğum branşında FOTONA ile işlemleri yaygınlaştırmak, kullanmak ve insanlara cerrahisiz tedavilerin mümkün olduğunu, günlük yaşamından feragat etmeden, kendini yenileyebilmenin, eskiye dönebilmenin, güzelleşmenin mümkün olduğunu belirtmekteyiz. Yaşla beraber ortaya çıkan vajinal deformasyonları geriye döndürmek fatona lazer ile mümkündür.

FOTONA cihazında özellikle vajinal ameliyatların süresinin kısaltılması, hastanede yatışının azaltılması, kan kaybı olmaması, herhangi bir yara veya dikiş izinin olmaması açısından cerrahi ameliyatlarda çok büyük bir üstünlüğü vardır. FOTONA lazer yaptıranlar günlük işlerine aynı gün içerisinde devam edebilmeltedirler. Hastanede yatış gerektirmez, kan kaybı içermez, seksüel ve sosyal hayatta erteleme gibi ihtiyaçları duymadan tedavisini aldıktan sonra hayatına devam edebilmektedir. Yani etki profili çok düşük idrar kaçırma şikâyeti olan hastalar, rahim veya idrar kesesinde sarkması olan hastalar, vajinal kuruluk (atrofi) denilen sıkıntı ile boğuşan menopoz dönemi hastaları, çok doğum yapmış, doğum sonrası vajinal deformasyonlar olan hastalara sıklıkla uygulanan bir yöntemdir. Yan etki profili çok düşük olduğu için vajinal estetik ameliyatlarında çok sıklıkla kullanılan bir yöntem haline gelmiştir. FOTONA ile cerrahisiz tedavi mümkündür." diyerek sözlerine son verdi.

Fotona Smooth Teknolojisi Nedir?

FOTONASmooth ™ üstün klinik sonuçlar, daha fazla hasta konforu, daha hızlı iyileşme ve daha az kesinti süresi ile etkileyici bir dizi tedavi gerçekleştirme konusundaki kanıtlanmış yetenekleri sayesinde jinekoloji alanında yıldız performans sergiler.

FOTONA, 15 yılı aşkın bir süredir lazer jinekoloji araştırmalarının ön saflarında yer almakta ve endüstrinin en yüksek düzeyde etkili, altın standartlı Er:YAG ve Nd:YAG lazer dalga boylarına dayalı devrim niteliğinde, minimal invaziv jinekoloji tedavileri geliştirmektedir. Bu kapsamlı araştırma ve geliştirme faaliyetinin doruk noktası benzersiz kullanım kolaylığı, güvenlik ve verimlilikle rakipsiz tedavi sonuçları sağlayan temassız, invazif olmayan jinekolojik lazerler serisi olan FotonaSmooth ™ teknolojisidir.

İki altın standart lazer dalga boyunu tek bir sistemde birleştiren FOTONA Smooth lazer, yaygın jinekolojik sorunları etkili bir şekilde iyileştirmek için tamamen yeni yaklaşımlar da dahil olmak üzere olağanüstü geniş bir yelpazede tedavi olanaklarını gerçekleştirebilen çok yönlü, çok amaçlı bir tedavi işlevi görür.

Fotona Smooth Teknolojisiyle Uygulanan Jinekolojik Tedaviler Nelerdir?

Fotona Lazer Seans Fiyatları

Bilgi talep formunu doldurarak Büyük Anadolu Hastaneleri tarafından uygulanan fotona lazer seans fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 24.01.2024 12:29Yayınlanma Tarihi: 01.03.2023 00:00
Yorum Ekle


KATEGORİLER
Bilgi Talep Formu

Bilgi almak için formu doldurun!