444 3 703

Büyük Anadolu Hastaneleri İkiztepe Sağlık Zirvesi'nde!

 

Büyük Anadolu Hastaneleri, ASKON Samsun Åžubesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Samsun Ä°kiztepe SaÄŸlık Zirvesi'ne katıldı.

Anadolu Aslanları Ä°ÅŸ Adamları DerneÄŸi (ASKON) Samsun Åžubesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Uluslararası Samsun Ä°kiztepe SaÄŸlık Zirvesi" saÄŸlık sektörü temsilcilerinin yanı sıra hastane yöneticileri, yerli ve yabancı çok sayıda bürokrat, firma sahibi ve saÄŸlık çalışanları ile 23 ülkeden 200’ün üzerinde heyetin katılımıyla gerçekleÅŸti. Ä°kiztepe'nin tarihi mirasından adını alan zirvede saÄŸlık turizmi, saÄŸlık teknolojileri, ilaç ve tıbbi cihaz sanayii ve saÄŸlıkta kalite gibi konular üzerinde duruldu.

Büyük Anadolu Hastaneleri Güçlü Ekibiyle Zirvede

Samsun'un ilk kurulan özel hastane özelliÄŸi taşıyan Büyük Anadolu Hastaneleri zirvede yerini aldı.

Zirve boyunca, Büyük Anadolu Hastaneleri standı, saÄŸlık profesyonelleri ve ziyaretçiler tarafından yoÄŸun ilgi gördü. Etkinlikte kurduÄŸu stantta Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Yasemin Turan, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi, Merkez Hastanesi BaÅŸhekimi Dr. Alparslan Tuhta, Meydan Hastanesi BaÅŸhekimi Dr. Ahmet Muhlis Korur, Meydan Hastane Müdürü Sevcan Aydın; katılımcıların sorularını cevapladılar, 28 yıllık tecrübesiyle saÄŸlık alanında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Alanında Uzman Doktorlar Sunum Yaptılar

Zirvede Onkoloji ve Onkolojik Cerrahi konulu panel oturumlarında alanında uzman doktorlar sunum yaptılar. Panel oturumlarında diÄŸer hastanelerin uzman doktorlarının yanı sıra Büyük Anadolu Hastaneleri’nden KBB Hastalıkları ve BaÅŸ-Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Kutlar, Obezite ve Metabolik Cerrahi konulu panelde; Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Uzmanları Doç. Dr. Muzaffer Al ve Op. Dr. Volkan KınaÅŸ, Plastik Cerrahi konulu panelde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kamil Yıldırım, alanlarındaki en son geliÅŸmeleri ve yenilikçi tedavi yöntemlerini katılımcılarla paylaÅŸarak sunumlarını gerçekleÅŸtirdiler.

EmeÄŸi Geçenlere TeÅŸekkür

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Yasemin Turan, zirvenin önemine ve katılımcılarla gerçekleÅŸtirdikleri etkileÅŸimin deÄŸerine vurgu yaparak, " Burada bulunmaktan büyük onur ve mutluluk duyduk. Anadolu Aslanları Ä°ÅŸ Adamları DerneÄŸi (ASKON) Samsun Åžubesi tarafından düzenlenen Ä°kiztepe SaÄŸlık Zirvesi'nde emeÄŸi olan herkese teÅŸekkür ediyorum. Ülkemiz ve ilimiz için çok önemli bir programa imza atıldı. 3 gün boyunca hem ulusal hem de uluslararası katılımcılar ile verimli görüÅŸmelerde bulunduk.” dedi.

Sağlık Turizminde Marka Şehir

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Yasemin Turan, “Ülkemizin geliÅŸen saÄŸlık sektöründe güncel motivasyonlarla hem ülkemize hem de ÅŸehrimize fayda saÄŸlamak amacıyla en son tıp teknolojileriyle donatılmış saÄŸlık tesislerimiz ve alanında yetkin uzman doktorları ile etkili saÄŸlık hizmeti sunuyoruz. Bu anlamda; Karadeniz Bölgesi’nin merkez ÅŸehri Samsunumuzu, kaliteli saÄŸlık hizmetlerimizle SaÄŸlık Turizminin de marka haline getirmek için Büyük Anadolu SaÄŸlık Grubu olarak gayretli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu düÅŸünceler içinde, bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Samsun Ä°kiztepe SaÄŸlık Zirvesi'nin, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 22.05.2024 12:49Yayınlanma Tarihi: 22.05.2024 12:10
Yorum Ekle


KATEGORÄ°LER