444 3 703

HOSPİTALPARK' TA ÇALIŞMAK BENİM İÇİN BAŞLI BAŞINA MOTİVASYON FAKTÖRÜDÜR.....

HOSPİTALPARK' TA ÇALIŞMAK BENİM İÇİN BAŞLI BAŞINA MOTİVASYON FAKTÖRÜDÜR.....
1974 tarihinde İstanbul da üç çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldim. Evli ve iki erkek çocuğu annesiyim. Ayrıca gönüllü ailelik yaptığım üç manevi kızım var.
İlk ve orta öğrenimimi Kağıthane de lise öğrenimimi Üsküdar Kız Lisesin de tamamladım. 1992 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım 1996 yılında 28 Şubat dönemin de baş örtüsü nedeniyle Üniversiteden atıldım. Bu nedenle üniversite öğrenimimi ancak 2002 yılında tamamlayabildim.
Ailemin çektiği maddi sıkıntılar nedeniyle mezun olmamama rağmen iş hayatına atılmak zorunda kaldım ve şuan da sahibi olduğum Hospitalpark Darıca Hastanesin de 1997 yılında yardımcı sağlık personeli olarak çalışmaya başladım. 2002 yılında diplomamı almamın ardından yine aynı hastane de acil sorumlu hekimi olarak çalışmaya devam ettim. Daha sonra Hastanenin Başhekimi ve daha sonra da sahibi (emanetçisi) oldum. Halen Hospitalpark Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını ve Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimliğini devam ettirmekteyim. Darıca, Gebze, Çayırova ve Dilovası bölgesinde tanınan ve saygı duyulan iş kadınları arasında olmaktan son derece mutluyum.
Sekiz yıldır bir fiil Gebze, Darıca ve Çayırova bölgesin de kendi şahsım başta olmak üzere, Hastanemiz ekibinden diyetisyen, psikolog ve diğer branş hekimleriyle eğitim seminerleri vermeye devam ediyorum. Vermiş olduğum seminerlerde, toplumsal ağırlıkta olan sorunları ön plana çıkararak bu konular da eğitimler veriyoruz. Bunlardan birkaç tanesi çocuklar da beslenme bozuklukları ve obezite, çocuk ve teknoloji bağımlığı, çocuklar ile iletişim sorunları, aile içi şiddet, çocuk yetiştirilmesi, kadın sağlığı, kadınlar da ruh ve beden sağlığı…vb konularda ciddi çalışmalar ve eğitimler düzenledik ve düzenlemeye devam ediyoruz. Eğitimlerimizi, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve kamu kurum kuruluşlarına destek amaçlı olarak Sekiz yıldır devam ettiriyoruz.

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 12.11.2016 00:00Yayınlanma Tarihi: 12.11.2016 00:00
Yorum Ekle


KATEGORİLER