444 3 703

DARICA HASTANEMİZ ÇALIŞANLARI PLAKET TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Grubumuzun 20. Kuruluş yıl dönümü etkinliği kapsamında bir araya geldiğimiz gecede 10 yıl ve üzeri çalışanlarımıza plaket töreni düzenledik. Gurubumuz iştirakleri olan, Hospitalpark Darıca Hastanesi, Nabız OSGB ve BİRR İnşaat yönetici ve çalışanları gecede bir aradaydılar. 
Gecemizde açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Yakup Yönten yaptı. Konuşmasında grubumuzun kuruluşundan bu yana geçen süreyi özetleyerek gelecek hedeflerimiz hakkında bilgiler verdi. Konuşmasında Darıca Hastanemizin ek bina inşaatının başlamasıyla birlikte hastanemizin yeni adının “Büyük Anadolu Hastanesi Darıca” olarak değişeceğinin de müjdesini çalışanlarıyla paylaştı. Darıca Hastanemizin de Samsun Hastanelerimiz gibi aynı isimde devam edeceğini iletti. Sayın Yakup Yönten’in değerli eşi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız, Darıca Hastanemiz Başhekimi Sayın Nilgün Yönten hakkında, evlilikleri ile birlikte grubun nasıl değiştiğini ve birlikte omuz omuza vermiş oldukları mücadeleyi çalışanlarıyla paylaştı.
Açılış konuşması sonrasında Grubumuz İcra Kurulu Başkanı Sayın Hakan Taşlı’nın sunumuna yer verildi. Sunum sonrasında plaket törenine geçildi. Kapanış konuşmasını Sayın Nilgün Yönten tüm çalışanlara teşekkür ederek bitirdi. Salon, plaket alan çalışanlarımızın heyecanlı ve gururlu konuşmalarına şahit olurken tüm çalışanlarımızın birlik ve beraberlik duyguları içinde gecemiz sona erdi.


Plaket alan çalışanlarımız;
Adem Pamuk/ 28 yıl
Dr. Nilgün Yönten/ 19 yıl
Hanife Başarslan/ 19 yıl
Dilek Yurtseven/ 17 yıl
Meral Elmas/ 13 yıl
Gökhan Fener/ 13 yıl
Tacettin Oduncu/ 13 yıl
Selma Balcı/ 12 yıl
Nadriye Güzel/ 12 yıl
Habibe Demirpınar/ 11 yıl
Uzm. Dr. Özgür Güncan/ 11 yıl
Op. Dr. Fahrettin Gözükara/ 11 yıl
Duygu Tuzlacı/ 11 yıl
Necibe Sevinçli/ 11 yıl
Hatice Demir/ 11 yıl
Op. Dr. Turgut Çamkıran/ 10 yıl
İlknur Kaşık/ 10 yıl

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 10.02.2017 00:00Yayınlanma Tarihi: 10.02.2017 00:00
Yorum Ekle


KATEGORİLER