444 3 703

Hospitalpark Hastanesi’nden Büyük Anadolu Darıca Müjdesi

 

‘’Büyük Anadolu’’nun temelleri atıldı

Darıca’nın ilk özel hastanesi olan Hospitalpark Hastanesi yeni hizmet binası inşaatının temeli geçtiğimiz günlerde atıldı.Hastane hizmet vermeye başladığı günden itibaren bundan böyle ‘’ Büyük Anadolu Darıca Hastanesi’’ olarak hizmet verecek.

Darıca Bayramoğlu Mahallesi, Fatih sultan Mehmet Caddesi üzerinde geçtiğimiz günlerde temel atma çalışmalarının başladığı 16 Bin Metrekare Kapalı alana sahip 150 yataklı özel hastane,  hizmet vermeye başlamasıyla birlikte isim değişikliğine de giderek ‘’ Büyük Anadolu Darıca Hastanesi’’ adını alacak.

SEKTÖRDE, 20 YIL GERİDE KALDI

Büyük Anadolu Hastanesi Yönetim kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, gazetemize yaptığı konuyla ilgili açıklamada, 20 yılı geride bıraktıklarını ve yeni hastane binası için nihai proje ve ruhsat işlemlerinin tamamlanmasının ardından inşaat çalışmalarına başladıklarını hatırlatarak, hastanede 400 kişinin istihdam edileceğini ve  16 Bin Metrekare Kapalı alana sahip olacağını kaydetti. Hospitalpark isminin de artık kullanılmayacağını belirten Dr. Yakup Yönten, ‘’ Bilindiği üzere Samsun’da bize ait bölgenin en iyi özel sağlık kuruluşlarından olan ‘ Samsun Büyük Anadolu Hastanesi’ var. Marka niteliğindeki bu ismi Darıca’ya da getirmek düşüncesiyle Hospitalpark Hastanesi’nin adını değiştirerek  ‘ Büyük Anadolu Darıca Hastanesi’ yaptık’’ dedi.

TOPLAMDA 9 KAT OLACAK            

Büyük Anadolu Darıca Hastanesi inşaatının büyük olasılıkla 2019 yılında tamamlanacağını kaydederek hizmete gireceğini kaydeden Dr. Yakup Yönten, zeminde 4, dışarıda da 5 kat olmak üzere toplamda 9 kattan oluşacak hastanede, 5 ameliyathane, erişkin ve yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi kapalı ve açık otoparkların olacağını söyledi.

Temel atma çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölge basını ile biraraya gelerek proje hakkında kapsamlı bir açıklama yapacaklarını ifade eden büyük Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, ‘’proje bölgemize hayırlı olsun’’ temennisinde bulundu.

 

 

 

Web ve Tıbbi Yayın KuruluGüncellenme Tarihi: 29.12.2023 09:58Yayınlanma Tarihi: 02.01.2018 00:00
Yorum Ekle


KATEGORİLER